Pay N Play 2024
Pay N Play 2024PitkävetovihjeetKooKoo - Jukurit

Liiga veikkausvihjeet 5.4.2022 – Tulikuumaa playoffs kiekkoa!

Julkaistu: 5 huhtikuun, 2022, päivitetty: 5 huhtikuun, 2022
Pitkävetovihje

Tänään onkin luvassa mielenkiintoinen liigan playoffs-kierros, sillä kaikki ottelusarjat ovat katkolla tänään ja luvassa on varmasti koko vuoden totisin liigakierros! Tämän päivän kierrokselta poimitaankin kaksi kohdetta ja tästä eteenpäinkin löydät päivän kaikki poiminnat sarja kohtaisesti samasta artikkelista!

Illan ensimmäinen kohde löytyy playoffs yllättäjän puolelta ja uskommekin, että tänään katkeaa ainakin kaksi ottelusarjaa, mutta tiukkaa se tulee tekemään. Käänteitä voikin tapahtua juuri näissä otteluissa, kun joukkueen selkärankaa tiukoissa paikoissa testataan. Helppoja ottelut ei kuitenkaan ole ikinä kummallekkaan joukkueelle!

Kiekko hurmosta Kouvolassa

KooKoon pääseminen näinkin pitkälle on jo todella suuri saavutus, jonka lisäksi tämä on ensimmäinen kerta, kun kouvolalaiset pääsee edes puolivälieriin! Pitää kuitenkin todeta, että myös jukurit on yllättänyt koko kauden ajan ja ovat niinikää playoffs fiilingeissä ensikertaa. Tänä iltana KooKoolla onkin todellinen paikka iskeä ja räjäyttää Lumon Areenalta lumet katolta lähettäen Jukurit kesälomille.

Jukurit pahassa paikassa

Tässä vaiheessa ottelusarjoja voikin jo pohtia hyvin kumpi joukkueista todennäköisemmin menee jatkoon. Tässä ottelusarjassa Jukurit ovat selvästi askeleen perässä KooKoon hyökkästä ja valitettavasti pay n play 2022 toimitus veikkaa, että Mikkelin mitalli haaveet joudutaan todennäköisesti hautaamaan tänä vuonna. Vaikka Jukurit ovat onnistuneet poimimaan 2 voittoa, niin edellisessä pelissä konkretisoitui kehno oman pään pelaaminen.

Jukurit ovat kyllä tehneet paikkoja ja saaneet vetoja aikaan paljon enemmän ottelusarjan aikana, mutta KooKoo on löytänyt aina paikat iskeä takaisin, sekä pitänyt oman pään juuri niin puhtaana, kuin se on mahdollista.

Tänä iltana KooKoo tulee viimeistään jatkoajan siivittämänä katkomaan ottelusarjan.

Liiga vetovihje #1

Betsaa näillä

Betzerk
Berzerk on uusi pay n play vedonlyönti sivusto 2022. Betsaa ilman rekisteröitymistä huippu kertoimilla ja nappaa samalla 150€ vedonlyöntibonus!

Ryöstöretki Helsingissä

Illan toinen ottelu tulee olemaan niin ikään todella tiukka, mutta ryöstöretki näyttää todella todennäköiseltä Helsingissä. TPS on pelannut loistavasti koko ottelusarjan ajan, lukuunottamatta toista kohtaamista, jossa pelaamisesta ei tuntunut tulevan yhtään mitään, vaikka tasapeli siitä syntyikin.

Tänään on kuitenkin mahdollinen katkon paikka heikentynyttä HIFK:iä vastaan, jonka maalivahti osasto ei ole playoffs kunnossa. Kuitenkin paineen alla voi olla TPS:än maalin tekokin hankalaa, mutta mikäli TPS saa murrettua jään ensimmäisellä puoliskolla, niin se voi olla menoa.

Maalimääristä kerrointa

Tänä iltana todennäköisesti nähdään kovaa menoa puolin ja toisin, joka sisältää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ratkaisun halu on todella korkealla, jolloin se voi näkyä myös tulostaululla hyvässä ja pahassa.

Illan kohteeksi valikoituukin TPS maalimäärät, sillä sen tulivoima voi kantaa tänään sen eteenpäin ottelusarjasta välttäen tukalan seiskapelin, vaikka pääsisikin kotihallissa sen pelaaman.

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset 2022 ja hyödynnä suosikit!

Liiga veikkausvihje #2

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.
Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!