Pay N Play 2024
Pay N Play 2024PitkävetovihjeetHPK - Pelicans

Liiga vihje 8.10.2022: loisto kertoimia

Julkaistu: 8 lokakuun, 2022, päivitetty: 8 lokakuun, 2022
Pitkävetovihje

Liiga kausi 2022-23 jatkuu lauantaina seitsemällä ottelulla

Lauantaina Liigakierroksella pelataan yhteensä seitsemällä paikkakunnalla ja näistä kolmeen on poimittu vetovihjeet. Mukana on kaksi hiuksen hienoa ennakkosuosikkia ja yksi marginaalinen altavastaaja.

HPK – Pelicans

Kotijoukkue HPK löytyy tällä hetkellä sarjataulukon toiselta sijalta, kun joukkue on pelannut yksitoista ottelua. Yhdestätoista ottelusta HPK on onnistunut keräämään peräti 20 pistettä, joka on paremmin, kuin mitä kauden alussa ennakoitiin. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 31:28. HPK on viidestä viime ottelustaan kaivanut yhteensä neljä voittoa, joista kaksi on tullut tiukkojen vääntöjen jälkeen varsinaisen peliajan jälkeen. Voittoja on tullut laatujoukkueista, kuten Ilveksestä, HIFK:sta ja Lukosta, joten mitättömiä voittoja nämä eivät ole olleet.

Vierasjoukkue Pelicans puolestaan majailee sarjataulukon seitsemännellä sijalla, kun joukkue on pelannut yhteensä kymmenen ottelua. Kymmenestä ottelusta Pelicans on onnistunut napata kuusitoista pistettä. Joukkueen maalisuhde on selvästi positiivinen 24:18, joka on hieman yläkanttiin ennen kautta tehdyistä arvioista. Pelicans on voittanut viidestä viime ottelustaan kaksi ja pirteä vaihe on hieman takanapäin. Tappioita on tullut Jukureita ja Ässiä vastaan, joten vauhti alkaa pikkuhiljaa hyytymään ylivireestä.

Pelivihje

HPK on pelannut melko tasaisesti koko alkukauden, kun taas Pelicansin suoritukset vaihtelevat paljon. Peleihin laitetaan HPK:n varsinaisen peliajan voittoa kertoimella 2.25.

Liiga vihje #1

Betsaa näillä

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.

KooKoo – KalPa

Kotijoukkue KooKoo löytyy tällä hetkellä sarjataulukon kuudennelta sijalta, kun joukkue on pelannut yhteensä kymmenen ottelua. Kymmenestä ottelusta joukkue on kerännyt talteen 17 pistettä, joka on melko tarkasti kauden ennakkojen odotusarvo. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 30:24, mutta laskusuunta on selvästi tällä hetkellä ottanut ohjat. Viidestä viime ottelusta KooKoo on voittanut vain kaksi ja nekin tulivat SaiPaa sekä Ässiä vastaan, joten ei kannata ylireagoida voittoja. Keskiverto joukkueet ovat olleet viime aikoina jo liikaa KooKoolle.

Vierasjoukkue KalPa majailee puolestaan sarjataulukon kolmannella sijalla, kun joukkue on ehtinyt pelata kymmenen ottelua. Kymmenestä ottelusta KalPa on kaivanut talteen peräti 19 pistettä. Joukkueen maalisuhde on rajusti positiivinen 31:20, joka ylittää heittämällä kauden ennakkoon tehdyt arviota. KalPa on tällä hetkellä hurmostilassa ja jossain vaiheessa tulokset tasoittuvat, mutta sen aika ei ehkä ole vielä. Viidestä viime ottelusta KalPa on voittanut jokaisen, joten joukkue on viiden ottelun voittoputkessa. Mukaan mahtuu voitot HIFK:sta, TPS:stä ja Ilveksestä, joten helppoja voittoja ei ole ollut tarjolla.

Pelivihje

Joukkueiden tämän hetkinen tila on päinvastainen ja tilanne voi hetken aikaa vielä pysyä niin. KalPan mieletön vire voi jatkua vielä tänään ja peleihin otetaan KalPan varsinaisen peliajan voittoa kertoimella 2.50.

Liiga vihje #2

Ässät – TPS

Kotijoukkue Ässät löytyy tällä hetkellä sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, kun joukkue on ehtinyt pelata kymmenen ottelua. Kymmenestä ottelusta Ässien mukaan on tarttunut vain kolmetoista pistettä, joka on melko tarkasti ennakoiden mukainen suoritus. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 21:26 ja todennäköisesti tulee siitä vielä heikentymään kauden edetessä. Viidestä viime ottelusta Ässät on voittanut kolme, mutta niistä ei kannata tehdä liikaa johtopäätöksiä vielä.

Vierasjoukkue TPS majailee puolestaan sarjataulukon viidennellä sijalla, kun joukkue on pelannut kymmenen ottelua. Kymmenestä ottelusta TPS on kaivanut mukaan seitsemäntoista pistettä. Joukkueen maalisuhde on marginaalisesti positiivinen 24:23, mutta sen pitäisi tästä vielä muuttua paremmaksi kauden edetessä. TPS on viidestä viime ottelustaan voittanut kaksi ja tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. Kolmeen viime otteluun TPS on tehnyt vain kolme maalia, mutta nyt joukkue voi nollata tilanteen Ässien kustannuksella.

Pelivihje

Laadukkaampi TPS saa vieraskentällä mukavan 2.45 kertoimen varsinaisen peliajan voitolle ja se laitetaan lapuille vetämään.

Käy katsomassa uudet vedonlyöntibonukset ja nappaa kohteet triplana!

Liiga vihje #3

Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!

Viimeisimmät vetovihjeet