Pay N Play 2024
Pay N Play 2024PitkävetovihjeetDusan Lajovic - Aslan Karatsev

Tennis vedonlyöntivihjeet 27.7.2022: Kaksi helppoa kohdetta

Julkaistu: 27 heinäkuun, 2022, päivitetty: 27 heinäkuun, 2022
Pitkävetovihje

Keskiviikkoon lähdetään polkemaan noin kello 5 aikaan iltapäivällä, kun ensimmäinen tenniskohde pyörähtää käyntiin. Illan toinen kohde alkaakin vasta myöhään illalla ja tarjoaakin pelaajille mahdollisuuden tasoitus tai tulosvetoonkin!

Myös tämän päivän vedonlyöntivihjeet ovat poimittavissa tuplana vaikka ottelut alkavatkin huomattavasti erillään toisista. Mikäli päädyt kuitenkin painamaan tuplana ottelut uuniin, niin suosittelemme katsastamaan uudet vedonlyöntibonukset 2022, joista voi poimia paljon pelirahaa reiluilla ehdoilla!

Dusan Lajovic – Aslan Karatsev

Itävallan Kitzbuhelisssa pelattavassa massa-turnauksessa ratkotaan puolivälieriin pääseviä pelaajia tämän päivän otteluissa. Suomen aikaa klo 16:30 alustavasti alkavassa ottelussa ovat vastakkain serbialainen Dusan Lajovic (80.) ja venäläinen Aslan Karatsev (37.)

Dusan Lajovic

32-vuotias serbialainen on pelannut hieman alavireisen kauden, sillä ATP tason turnauksista on tullut parhaimmillaan vain kahta voittoa. Lajovic on laadukas pelaaja varsinkin massa-alustalla, joten vielä on lupa odottaa lisää. Ensimmäisellä kierroksella Lajovic voitti ukrainalaisen Sachkon suoraan kahdessa, mutta vielä jäi paljon lisääkin annettavaa.

Lajovic on pelannut kerran aikaisemmin Karatsevia vastaan vuonna 2012, joten siitä ei voida ottaa lisää mittaria voimasuhteisiin, vaikka tuolloin Lajovic oli parempi erin 2-1.

Aslan Karatsev

28-vuotias venäläinen on esittänyt todella vaihtelevia otteita ja tämän lisäksi pelaaja on yhdistetty useisiin sopupeli kohuihin. Karatsevin alkukausi meni aivan täysin penkin alle, mutta nyt viimeisistä kahdesta turnauksesta pelaaja on onnistunut kaivamaan voittoja. Venäläinen pääsi suoraan mukaan toiselle kierrokselle, joten ainakin energiaa pitäisi olla.

Pelituntuma on kuitenkin täysin toinen asia ja varsinkin, kun pelaaminen on viime aikoinakin ailahdellut todella paljon.

Pelivihje

Karatsevin ailahtelevat peliesitykset ovat nykyään liian usein nähtävissä, joten peleihin laitetaan laadukas Lajovic voittajaksi kertoimella 2.15.

Eilen on muuten jälleen päivitetty sivustoamme kauttaaltaan ja voitkin taas löytää uusimmat pay n play kasinot sivustoltamme!

Kizbuhel ATP vetovihjeet

Betsaa näillä

Betzerk
Betzerk on loistava uusi pay n play vedonlyöntisivu, joka tarjoaa pelaajille 100€ pelirahaa pienellä kirrätyksellä. Nappaa tänään haltuun bonus ja ota illan kohteet combona kiinni!

Jaume Munar – Jannik Sinner

Kroatian Umagissa pelattavassa massa-turnauksessa ratkotaan puolivälieriin pääseviä pelaajia tämän päivän otteluissa. Suomen aikaa klo 21:00 alustavasti alkavassa ottelussa ovat vastakkain espanjalainen Jaume Munar (59.) sekä italialainen Jannik Sinner (10.)

Jaume Munar

25-vuotias espanjalainen on pelannut melko tasaisen kauden ja mukaan mahtuu haastaja-tason turnausvoitto. ATP tasolla kuitenkin turnauksista on jäänyt käteen vain muutamia voittoja, eikä suurta menestystä ole tullut. Edellinen massakentän ATP turnaus päättyi heti, kun vastaan tuli Munaria paremmin sijoitettu pelaaja ja tätä edeltävässä turnauksessa matka päättyi toisella kierroksella ranking 437. pelaajaa vastaan.

Espanjalainen ei ole vielä päässyt sellaiseen formiin, että voisi haastaa itseään parempia pelaajia.

Jannik Sinner

20-vuotias italialainen pelassi edellisen turnauksen Wimbledonissa, jossa tilille ehti kertyä peräti neljä voittoa, joista yksi yli tennislupaus Alcaraz. Turnauksessa kaatui muitakin suuria nimiä ja matka katkesi vasta koko turnauksen voittajaa Djokovicia vastaan pelatussa ottelussa viidennellä kierroksella.

Nuoresta iästään huolimatta Sinner voi haastaa millä tahansa alustalla kenet tahansa ja on yksi turnauksen voittaja suosikeista.

Pelivihje

Jannik Sinnerin voitolle tarjottava 1.50 kerroin pääsee helposti mukaan peleille ja kokeiluun voi laittaa jopa tulosveto 2-0 voittoa suuremmallakin kertoimella.

UMAG ATP vihje

Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!
Lucky Elektra
Lucky Elektralla pääset käsiksi 100% vedonlyöntibonukseen, joka tulee ensitalletuksellesi aina jopa €150 saakka!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!