Pay N Play 2024
Pay N Play 2024PitkävetovihjeetEmil Ruusuvuori - Daniil Medvedev

Torstain Tennis vihjeet: Isoa kerrointa tarjolla

Julkaistu: 6 lokakuun, 2022, päivitetty: 6 lokakuun, 2022
Pitkävetovihje

Tänään torstaina pelataan tennistä pitkin maailmaa miesten ja naisten turnauksissa. Olemme poimineet kaksi pelivinkkiä otteluista talteen, joista toinen pelataan Kazakstanin Astanan ATP turnauksessa ja toinen Tshekin Ostravan WTA turnauksessa. Mukana on suomalaista väriä ja muhkeita kertoimia.

Emil Ruusuvuori – Daniil Medvedev

Kazakstanissa pelattavassa Astanan ATP turnauksessa toisella kierroksella kohtaavat Suomen aikaa klo: 16:30 suomalainen Emil Ruusuvuori (53.) ja venäläinen Daniil Medvedev (4.)

Emil Ruusuvuori

23-vuotias suomalainen on pelannut hyvän kauden ja hetki sitten pelaaja oli vielä rankingin TOP50 sisäpuolella. Kauden aikana ei ole kauhean paljon tullut tasaista menestystä turnauksissa, mutta ajoittaisia todella vakuuttavia voittoja on kertynyt. Astanassa ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuori ylikäveli sveitsiläisestä Huslerista (64.) suoraan kahdessa erässä ja sveitsiläinen onnistui voittamaan ottelun aikana vain kaksi peliä. Ruusuvuori on kovassa vireessä ja mahdollisuudet suureen yllätykseen on olemassa.

Daniil Medvedev

26-vuotias venäläinen on pelannut tasaisen hyvän kauden, mutta viimeinen puristus on monesti jäänyt vajaaksi. Viime aikoina Medvedev on jopa hävinnyt otteluita, joita pelaajan ei olisi pitänyt hävitä. Ennen Astanan turnausta pelatussa Metzin ATP turnauksessa Wawrinka nappasi 2-1 voiton Medvedevistä. Mikäli Medvedev pelaa samalla tasolla kuin edellisessä turnauksessa, niin ottelusta tulee pelaajalle todella vaikea.

Pelivihje

Ruusuvuoren voitolle tarjottava 5.00 kerroin laitetaan peleille maltillisella panoksella. Tämä kohde kannattaa napata vedonlyöntibonuksella!

Astana ATP vihje

Betsaa näillä

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.

Ekaterina Alexandrova – Daria Kasatkina

Päivän toinen vinkki löytyy Tsekissä pelattavasta Ostravan WTA turnauksesta. Toisen kierroksen ottelussa ovat vastakkain Suomen aikaa klo: 20:30 venäläinen Ekaterina Alexandrova (21.) ja venäläinen Daria Kasatkina (11.)

Ekaterina Alexandrova

27-vuotias venäläinen on pelannut hyvän kauden. Kesäkuussa Alexandrova voitti suvereenisti Hollannissa pelatun WTA turnauksen ja nyt vielä syyskuun lopussa edellisen pelaamansa turnauksen Soulissa Etelä-Koreassa. Edellinen Soulin turnaus oli pelaajalle kohtalaisen helppo, sillä vastustajat jäivät melko helpoiksi aina finaalia myöden. Ostravassa venäläinen aloitti myös vahvasti voittamalla Azarenkan kolmen erän trillerissä. Alexandrova on lahjakas ja monipuolinen pelaaja, mutta päivän vastustaja on aina onnistunut tuottamaan ongelmia.

Daria Kasatkina

25-vuotias venäläinen on pelannut myös hyvän kauden. Elokuussa Kasatkina kävi voittamassa yhdysvaltojen San Josessa pelatun WTA turnauksen ja nappasi siellä useamman todella vakuuttavan voiton maailman parhaista pelaajista. Vielä elokuun lopussa Kasatkina ehti voittaa yhden turnauksen Kanadan Granbyssä, joka olikin paljon helpompi suoritus. US Open päättyi ensimmäisellä kierroksella, joten nälkää on varmasti vielä kaivaa jopa turnauksen voitto talteen kauden lopusta. Kasatkina johtaa keskinäisiä kohtaamisia 2-1 ja on tällä hetkellä parempi pelaaja.

Pelivihje

Kasatkina on ottelun altavastaaja markkinoiden mukaan, vaikka oikeasti pitäisi olla suosikki. Peleihin Kasatkinan voittoa 2.05 kertoimella.

Käy kurkkaamassa uudet vedonlyöntisivut 2022!

Ostrava WTA vihje

Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!